Skip to content

TapRoom

Velkommen til Austmann TapRoom på Sluppen!

Austmann Taproom åpnet i 2018 og er lokalisert i direkte tilknytning til bryggeriet, kun adskilt av en glassport. Vi serverer usannsynlig kortreist øl fra både oss og utvalgte norske bryggerier, nydelige pizza-wallets fra Grano og snacks fra Fæbyflak m.m.

Her har du også en unik mulighet til å se austfolket i arbeid, enten ved bryggekjelen eller i tapperiet. Ved bestilling tilbyr vi omvisninger i lokalet for grupper på 10 personer og opp, samt en guidet ølsmaking med både nykommere og gamle, klassiske forfriskninger fra oss i glasset.

Rett ved siden av Austmann Taproom finner du Bryggeriutsalget – her tilbyr vi et spennende sortiment samt utleie av tappetårn o.l

Austmann Taproom er lokalisert på Sluppen, knappe 5 minutter unna det nye busstoppet langs riksveien kan man nå våre lokaler med rutene 1 og 2 (via Sluppen busstopp) eller rutene 10 og 24 (Nidarvoll Skole/Nidarvoll eller Nygård)

Events – ikke nøl med å ta kontakt!

Er du interessert i å booke bord, eller arrangere noe av det følgende i våre lokaler:
– Konsert
– Konfirmasjon
– Julebord
– Sommerfest
– Bursdagsfest
– Scene-arrangement
– Annet morsomt sprell
– Bedriftsbesøk/Strategisamling/Foredrag


Ta kontakt med oss på: theodor@austmann.no

Stikk innom oss under åpningstidene eller book bord dersom du vil være helt sikker på innpass din planlagte besøksdato!

Åpningstider

Taproom

Midlertidig stengt fra 01/01/2024

Fabrikkutsalg
Utsalget har for tiden ingen fast dedikert bemanning, men vi er åpne for salg i kjernetid 9-15 hver dag. Ta kontakt ved vareport eller ved inngang til Taproom.

Address
Sluppenvegen 10
7037 TRONDHEIM
Google Maps