For oss på Austmann har øl og mat vært et fokus fra første stund

Våre øl er gjæret i åpne gjæringskar, en prosess som gjør ølet tørrere og samtidig mer komplekst – dette gjør ølet vårt perfekt for paring med mat.

Øl og mat er viktig, alt for lenge har vin hatt hegemoni på middagsbordet.

For oss på Austmann er det helt naturlig å be om et ølkart på restaurant som det er å be om et vinkart. Smaksbredden og kvaliteten hos norske håndverksbryggerier kan tilby fantastiske smaksopplevelser i kombinasjon med mat – og vi elsker det!

Under har vi enkelt listet opp ølstiler og våre tanker rundt paringer. Vi har ikke kunnet gå i særlig detalj på grunn av den norske alkoholloven – som vi respekterer. Nettopp fordi vi ikke har kunnet gå i detalj og bruke spesifikke øl som eksempler har vi måttet bruke ølstiler. Dette er vide kategorier med store variasjoner innad i kategoriene, prøv deg frem og finn din favoritt-kombinasjon!

 
oltabell